Sikke et koncept!

Hvem er Nina?

Dav Nina

Jeg er tilbage! Og jeg er dukket op denne sene lørdag aften for at skrive lidt om dig.
Nina, du er på mange måder en rigtig – øh.

Det går nu op for mig, at jeg faktisk ikke kender dig særlig godt.
Endnu en god grund til denne blog-korrespondance. Nu kan vi lære hinanden endnu bedre at kende!

Men lad mig forsøge at illustrere et par af de informationer, jeg har om dig.

Nina

Okay – så lad os tage et punkt ad gangen.

 • 25 år: Din alder kan jeg kun, fordi du er fyldt halvrundt, mens vi har kendt hinanden – og fordi jeg dobbelttjekkede på Facebook.
 • Sygt stærk: Du er rigtig glad for at gå i fitness, og du er virkelig god til det. Og jeg beundrer dig for din styrke! Det er ikke mere end et par måneder siden, at du stolt fortalte, at du havde formået at lave en vaskeægte pull-up! Du klarede det helt sikkert bedre end den her fyr. Hans præstation ligner lidt mere, hvordan jeg ville klare den i Fitness World.
 • <3 danskvand: Det her er noget jeg lærte, da vi skrev opgave sammen i november. Når vi var i Netto for at købe snacks (og det var vi tit – snacks er en meget vigtig del af processen), røg der altid en flaske danskvand med op på båndet. Muligvis den kedeligste information at have om et menneske. But hey, it brought us closer together! Eller noget.
 • Hysterisk sjov på Instagram: Det her er åbenlyst. Og en af de første ting, der gjorde at jeg synes, du var helt vidunderlig. Og at vi 100 % skulle være venner. Her er lige et citat fra et af dine mange geniale opslag: “I kender det sikkert.. I ved, de der dage hvor man føler sig modig, klar til nye ting og som én af de piger, der bare kan rocke en frontgryde. Sådan en dag havde jeg desværre i går. Derfor vil jeg blot informere om, at jeg går under jorden indtil d. 1. februar 2018, hvor mit pandehår forventes tilbage til en klædelig længde. God jul og godt nytår venner <3 #prayfornina”
  Jeg griner stadig, hver gang jeg læser ovenstående. Og jeg kan lige klargøre for hele verden, at du ikke gik under jorden – duh – og at du rocker det pandehår – dobbeltduh!
 • Gået på RUC: Jeg har glemt helt præcis, hvor lang tid du gik på RUC. Åh gud, du blev ikke færdig vel? Nej, det tror jeg ikke. Du gik i hvert fald på den humanistiske linje. Tror jeg. I don’t know. Det vigtigste ved den her information er, at du ikke er på RUC længere.
  Men at du er endt på DMJX sammen med mig. Og det er jeg dig evigt taknemmelig for.

  Blev det lidt for nuttet nu? Jeg beklager, men jeg kan altså bare virkelig godt lide dig, Nina. Du er en skidegod veninde. Selvom jeg ikke ved så meget om dig. Nu skal jeg nok runde af.
  Jeg ville gerne slutte med en god joke i stedet for det her følelsesmæssige pladder. Men sådan bliver det ikke. Bloggen skal jo kunne klare det hele, også mine dybe øjeblikke. Der er mange ting, der gør mig lidt eftertænksom. I aften var det et glas whisky og to afsnit af Barnaby på TV 2 PLAY. Hvad kan jeg sige? Skotske alkoholprocenter og mord begået med alt fra jagtgevær til slips, gør et eller andet ved mig.

  GODNAT

 

1 kommentar

 • Nina Kristine

  Du er den skønneste 😀 <3
  Jeg er meget beæret over, at du har tegnet mig og alt muligt. VILD med dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke et koncept!