Hvem er Nina?

I dag har jeg skammet mig over…

Dav Nina 

Jeg håber din mave har det bedre! Og at du nu har bevæget dig hen mod noget mere næringsrigt end mariekiks. De er gode en gang i mellem, men sgu ikke som primær fødekilde.
Som kompensation for, at du ikke har spist ret meget de sidste par dage, gik jeg helt amok i buffetten på Riz Raz i går. Ubegrænsede mængder hummus og brød er tilsyneladende min eneste svaghed. Dét og så 800 andre ting selvfølgelig. Men hummus og brød står virkelig højt på listen.

Jeg spiste så meget, at jeg blev nødt til at knappe mine bukser op på vej hjem. This is not a drill.
Jeg var desperat, så jeg stoppede ikke engang op for at gøre det. Én hånd på styret og én under frakken – det må have set besynderligt ud, for de uskyldige fodgængere på Frederikssundsvej, der var vidner til denne voldsomme seance.

Så det har jeg gået over skammet mig lidt over i dag. Det gør jeg ret meget – jeg skammer mig og har dårlig samvittighed, en virkelig skøn form for tidsfordriv. Hvad skal jeg med Netflix og bloggen, når jeg bare kan drukne mig selv i dårlig stemning og selvmedlidenhed?

Men med det nye år i tankerne (#newyearnewme) prøver jeg virkelig at droppe alt det skammeri. Det er ret svært, men det kræver nok også en del øvelse! Som en del af min træning, har jeg besluttet at bruge bloggen som en slags skriftestol. Tjekke ind fra tid til anden, og liste nogle ting jeg har skammet mig over. Min teori er, at hvis man kan dele sådan nogle ting med andre, så er det ikke lige så skamfuldt længere. Så er det ligesom ‘out there’, og ikke noget man bærer rundt på.

Nu har jeg skrevet så meget om skam, at det næsten er underligt, at jeg ikke har lavet en reference til den norske tv-serie SKAM. Så det gør jeg nu.

skam

Er jeg hip nu? Eller so last year?

Her er en lille liste over ting, jeg har skammet mig over i den her uge (so far):

 • Jeg har lige brugt tyve minutter (okay femogtredive) på at kreere ovenstående SKAM-reference.
  I Word. Over halvdelen af tiden brugte jeg på at tage ‘det helt rigtige billede’ med min bærbars webcam. Ja, jeg er også overrasket over, at det tog så lang tid, at nå frem til dén grimasse.
 • Det næste har du hørt om Nina, du har læst det i mine samfundsfagsnoter.
  Jeg kan godt lige trækket citatet ud fra dokumentet “Samf 2 – ideologier og stat”:
  “Politik handler om magt og fordelingen af den, men den er også en praksis, der udøves. Samfundet styres via politik.
  Ej, hvor bliver jeg nødt til at se nyheder igen.”
  Jeg er virkelig dårlig til at få set nyheder, i stedet for bare at læse overskrifter. Det er så overfladisk, og jeg fatter aldrig, hvad der foregår.
 • Jeg skammer mig også over, at jeg ikke har fået støvsuget lejligheden efter nytår. Det er bare meget sjovere at sidde i min lænestol. Selvom det kun tager 20 minutter – og så har jeg endda været virkelig grundig.
 • Jeg skammer mig også over, at jeg tit genser tv-serier og film i stedet for at udvide min horisont med noget nyt. Jeg kan MANGE af replikkerne fra Friends – og jeg kommer dem tit i forkøbet, når jeg ser et afsnit. Og det er ikke noget at være stolt af (okay, nogle gange er jeg lidt stolt af det).
 • Til sidst kommer der en biggie. Jeg skammer mig tit over, ting jeg siger. Når jeg snakker, benytter jeg mig meget af #nofilter. Og det er ikke fordi, det har bragt katastrofale konsekvenser med sig endnu, men til tider er det lidt tåkrummende. Dog er jeg ikke modig nok til at komme med direkte citater. Måske det kommer med lidt træning?

Puha, det lettede faktisk! Jeg håber besøget i skriftestolen også var godt for dig.

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er Nina?