Anne Anmelder: SMK - "Art in the Making"

hao jiu bu jian

Dav Nina

Titlen på det her indlæg har to årsager:

  1. Så jeg på en kæk måde kan fortælle dig, at jeg havde kinesisk på A i gymnasiet. Og jeg kan huske cirka 10 %.
  2. Så jeg kan fremhæve, at jeg godt er klar over, at det er lang tid siden, jeg har forvildet mig herind. Hao jiu bu jian betyder løst oversat ‘long time no see’.

Men her er jeg altså igen! Det bliver for en kort bemærkning. Der er gang i den hos Lær for Livet, og mit søvnbehov er steget med 800 procent, siden jeg er startet i praktik. Så jeg øver mig i at gå tidligt i seng. Jeg træner også at slukke min bærbar mindst 30 minutter inden, jeg lægger mig i sengen. Det har jeg læst et sted, skulle være sundt. Faktisk tror jeg, det hedder, at man skal undgå alle skærme i cirka en time inden man går i seng. Men så høje krav kan jeg ikke leve op til. Jeg går efter de små succeser!

Jeg har faktisk overvejet at lave en logbog over en hel dag – for at se, hvad jeg bruger al min tid på. Og hvor meget af den, der foregår med øjnene klistret til enten en computerskærm eller min smartphone. Det kan jeg mærke bliver til et indlæg i morgen. Det bliver sikkert hylende morsomt. Det finder vi tidsnok ud af.

Og jeg var egentlig bare kommet forbi bloggen, fordi jeg gerne vil dele nedenstående GIF, som jeg har lavet. Og nu har jeg en idé til et nyt blog-indlæg! Det er pudsigt, som gode idéer kan komme ud af det blå. Det var også tilfældet med den her GIF.
Okay, jeg lavede den muligvis for at imponere et væsen af det modsatte køn. Og jeg tror sgu det virkede!

giphyJeg ejer ikke denne her GIF eller serien Matador, som klippet stammer fra. Det gør DR sikkert. Eller Lise Nørgaard. Nordisk Film måske? Jeg ved det ikke. Jeg er bare fan af Matador og giphy

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anne Anmelder: SMK - "Art in the Making"