Siden sidst: strøtanker

65×90: færdigt!

Dav Nina!

Skønt at høre om nogle ting, du har lært om dig selv for nyligt. Jeg hopper klart på din opfordring – men det bliver først om et døgns tid. I dag er jeg vendt hjem fra Folkemødet på Bornholm, og jeg har ikke rejst mig fra min seng siden. Jeg er skræmmende træt. Men jeg vender tilbage i morgen, hvor en fridag venter!

Nu vil jeg bare efterlade dig med et billede af et billede. Jeg er blevet færdig med mit kreative projekt. Og min far har været forbi og hænge det op. Jeg er helt utrolig tilfreds med resultatet. Det er dejligt, når sådan noget lykkes! Selvom det ikke endte med at se ud, som jeg havde forestillet mig. Men sådan er det lidt, med alt man laver. Det går sgu aldrig efter planen. Sikke en vis bemærkning at slutte af på.

Nu skal jeg have en leverpostejsmad og se The Last Song. Ret glamourøst blogger-liv jeg har.

dsc_1569

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst: strøtanker