Min første DHL-stafet

makeup pt. ll?

Dav Nina

Det er ved at være nogle måneder siden – faktisk var det i januar (!?) – men i mit allerførste indlæg, skriver jeg faktisk om makeup. Og hvordan jeg foretog et lidt uheldigt impulskøb. På den måde kommer det her indlæg til at være lidt den samme historie, og så alligevel ikke.
Denne gang var det også et impulskøb, men det har vist sig at være et heldigt et af slagsen!

Det hele kom af, at jeg gerne vil kaste mig ud i noget mere farverig makeup.

Så da jeg fik min første lønseddel, endte jeg pludselig i min lokale Matas ved Brønshøj Torv. Jeg kom derfra med en farlig blå/lilla-eyeliner fra GOSH. Som jeg ikke brugte ret lang tid på at beslutte mig for at købe. Ups.
Ligesom sidste gang følte jeg mig nødsaget til at teste mit køb. Og for at embrace bloggerlivet, har jeg sgu lavet før- og efter-billeder! Det føles mærkeligt, for jeg er ikke så vant til at tage billeder af mig selv – men jeg bliver bedre og bedre. Øvelse gør mester. Det siger min mor altid. Måske ikke lige med henblik på selfie-kunstskaber, men alligevel.

Her har vi et før-billede. Sådan ser jeg altså ud det meste af tiden. Ret nydelig ung dame, hvis jeg selv skal sige det. Det er jo allerfedest, hvis man både synes, at man er flot med og uden makeup. Det er ikke altid, at jeg synes det. Men lige for tiden, gør jeg.

Og her har vi det færdige resultat – in all it’s glory. Jeg kastede også noget highlighter på kindbenene, og det gør virkelig en forskel. Kan du huske den highlighter Nina? Den jeg ville købe på tilbud i Sephora, men som var udsolgt? Jeg købte den senere på nettet, fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være. Skud ud til Rihannas marketing-team for at promovere Fenty Beauty helt vanvittig godt.
Og skud ud til mine selfie-evner, som jeg prøvede at udnytte til deres fulde på efter-billederne. Der blev fokuseret liiiiiiiidt mere på gode vinkler end ved før-billedet. Det er et gammelt trick, hvis efter-resultatet skal se ekstra imponerende ud.

Close-up-billeder er ikke rigtig min stærke side. Jeg synes også looket tager sig bedst ud på afstand. Men mine øjne ser ekstra brune ud, og det kan jeg godt lide. Og jeg kan godt lide hvordan eyelineren blender sammen med guld-glimmeret. Bare kald mig makeup-guru. Det ville gøre mig virkelig glad.

Jeg tror, jeg har brugt sådan cirka 8000 timer på at se makeup tutorials på Youtube, da jeg var yngre. Jeg vidste, hvad et smokey-eye var, inden jeg havde købt min første mascara. Det er virkelig nogle sjove informationer at rende rundt med. Men nogle gange bærer det frugt, som for eksempel i dette tilfælde. For sikke et look! Jeg er en babe! Woop woop.

Jeg vil slutte indlægget med nedenstående billede. Words I live by. Jeg har endda gemt det i min ‘lol’-mappe på Instagram.

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første DHL-stafet