ugens ord #4: leverpostej

geniale genstande: TV-bar

Dav Nina!

Jeg kan rigtig godt lide ting. Det lyder nok lidt materialistisk. Men det er altså sandheden. Det er især efter, at jeg er flyttet hjemmefra, at jeg har bemærket min kærlighed for ting. Jeg kan rigtig godt lide sjove ting, der har en historie. Måske er jeg lidt af en samler. Jeg hader i hvert fald at smide ting ud. Bare det faktum, at jeg har gemt alle mine gamle dagbøger, siger lidt om, hvor mange ting, jeg holder fast i.

Det er nok noget, de fleste ville synes var træls – det der med aldrig at ville smide noget ud. Men jeg synes faktisk, det er et helt okay karaktertræk. Indtil videre har det ikke voldt mig store problemer. Eller haft katastrofale konsekvenser. Hvilket, jeg nu indser, er en lidt risky udtalelse at komme med. Måske venter de katastrofale konsekvenser lige om hjørnet… Nå, men inden de katastrofer sker, så vil jeg lige fortælle om nogle af de mærkelige ting, jeg ejer. Hvorfor, spørger du? Tjo. Hvorfor ikke?

Jeg er ret sikker på, at jeg har nok mærkelige ting til, at jeg kan gøre dette til en serie af indlæg under overskriften ‘geniale genstande’. For lad os slå det fast – jeg ejer kun geniale genstande. Og sådan er det.

Dette første indlæg er et glimrende bevis på dén påstand.

Jeg har nemlig et barskab, der engang har været et fjernsyn. Genialt ikke? Super brugbart i hvert fald. Slet ikke et møbel, der fylder alt for meget i min et-værelses. Og samler en masse støv. Nope.

Se – den er tydeligvis uundværlig.

Jeg er også lidt stolt – for jeg har selv lavet den. Med en smule hjælp fra min far. Først pillede jeg al indmaden ud – og opdagede at fjernsynet er fra 1971. Det er altså lang tid siden. 47 år for at være præcis! Bare lige for at sætte årstallet i perspektiv, så lad mig liste et par ting, der skete i 1971:
– Snoop Dogg bliver født
– Christiana grundlægges (der må næsten være en sammenhæng mellem de to…)
– Den første email mellem to computere bliver sendt
– Bangladesh bliver erklæret uafhængigt fra Pakistan
– Og sidst, men ikke mindst … Vejle Boldklub bliver danske mestre i fodbold!

Det lyder som et vildt år. Tænk at mit lille fjernsyn blev lavet dér. Pretty crazy. Efter at have pillet alt det tekniske ud, malede jeg fjernsynet sort indvendig og satte en ny ‘bagvæg’ på, og vupti – så havde jeg en TV-bar. Og det skal enhver kvinde da eje. Genial genstand. Uden tvivl!

 

1 kommentar

  • Peter

    Hej. Jeg er meget interesseret i at købe din retro tvbar.
    Mvh. Peter

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ugens ord #4: leverpostej