ugens ord #5: middagslur

Ugens ord #6: natur

Dav Nina!

Mit bud på ugens ord er et af dem, der fylder rigtig meget hos mig:

Natur

Jeg er en naturpige. En udensdørsdame. En skovperson. Du ved, hvad jeg mener. Jeg kan godt lide at være ude i det fri. Allerhelst alene. Hvis der er noget, der kan gøre mig ‘zen’, så er det en gåtur i naturen. Jeg har altid være meget udenfor. Da jeg var lille, foregik de fleste af mine lege udendørs. Naturen (den lille ‘skov’ mine forældre har i haven) havde plads til mig, min usynlige ven, Mimi og alle vores eventyr.

Jeg startede endda til spejder, fordi naturen bare er så fed. Men jeg holdt ikke ret længe. Det der fællesskab i naturen, det sagde mig åbenbart ikke noget. Jeg stoppede i hvert fald. Efterfølgende har jeg tænkt, at jeg nok ikke så godt kunne lide at være spejder, fordi det indebar, at man var sammen med en masse mennesker i naturen. Og naturen var blevet mit alene-sted. Det havde jeg ligesom ikke lyst til at dele med nogen. Det var magisk. Det er magisk. Jeg elsker stadig at tage på eventyr i naturen, nu er det bare uden usynlige venner.

Jeg elsker naturen, men jeg er en ægte millennial, så jeg dokumenterer den også ofte.

Som voksen er naturen, der hvor jeg tager hen, for at være alene, når jeg er blevet træt af mit eget selskab. Når min lejlighed bliver for lille og ensom, men jeg heller ikke orker at se andre mennesker. Så hænger jeg ud med Moder Natur. Hun er god til at lytte. Hun får alting til at virke ligegyldigt. På den bedst tænkelige måde. For i det store billede har jeg ingen betydning. Og det er den mest befriende følelse i verden, synes jeg. Alle de ting jeg render rundt og bekymrer mig om, de bliver så trivielle, når jeg fortæller dem til Moder Natur.

Mig: Jamen, hvad hvis nu jeg ikke består min eksamen?
Moder Natur: Hvad rager det mig, unge dame. Prøv du at holde denne her synkende skude oven vande, så ville du slet ikke tænke over sådan nogle ting. Kan du måske få bladene på træerne til at skifte farve? Lave lyn og torden? Sætte Danmark i undtagelsestilstand med en sommer på mere end 14 dage? Nej, det tror jeg nok ikke, du kan. Bestå din eksamen, tsk tsk. Vær du bare glad for, at jeg ikke oversvømmer hele København.

Hvad kan jeg sige? Moder Natur keeps it real, Nina. Hun sætter tingene i perspektiv, når jeg ikke selv kan se ud over min egen næsetip.

Nedenfor kan du se, hvordan et af mine vildere eventyr i naturen har set ud. Sidste sommer tog jeg en weekend til Møn. Det gjorde gode ting ved min sjæl. Og mit instagramfeed.

Det var min kærlighedserklæring til naturen, Nina – hvad har du at sige om the big outdoors?

 

 

 

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ugens ord #5: middagslur