Anne Anmelder: Den store bagedyst afsnit 1

Anne Anmelder: Den store bagedyst afsnit 2

Dav Nina!

Det lader til, at jeg er blevet tv-anmelder. For her får du endnu et indlæg om bagedysten. Måske jeg finder på noget andet at skrive snart. Det vil tiden vise!

Men først – fokus på bagedysten. Andet afsnit tog fart, og vi fik endelig lov til at sige farvel til Peter. Han tog det pænt, hvilket tyder på, at han nok godt vidste, at han ikke ligefrem var Mette Blomsterberg i forklædning.

Unge Emil tog endnu en gang mesterbagerforklædet (det er et utrolig langt ord!?), noget der ikke rigtig kom bag på undertegnede. Men nu må han godt få noget modstand! Det bliver dældulme en kedelig sæson, hvis han bare skal være den bedste hver gang. Selvom han er virkelig god jo. Og han sandsynligvis vinder hele molevitten. Men DR er jo erfarne med at lave fjernsyn, så mon ikke de har fikset en god storyline for vores unge helt? Med udfordringer, nederlag og til sidst en smuk sejr? Det håber jeg.

Men hvem kan udfordre Emil? Han virker til at være uovervindelig. Bare rolig, Nina – der er nogle af de andre deltagere, der godt kunne give ham kamp til stregen. Hvis de er heldige.

Hvis Albert holder op med at være så uheldigt/klodset, så kan han virkelig noget med smags-sammensætninger. Og hans sans for æstetik er altså virkelig beundringsværdig.

Jeg var også meget begejstret for Jons mesterværk. Det var virkelig enkelt og fucking gennemført. Dommer-Markus kaldte citrontærten for perfekt. Det tegner da meget godt! Han kom også på 4. pladsen i den hemmelige udfordring. Det er sgu meget imponerende. Jeg tror, der kan ske gode ting med Jon. Han laver også rigtig tit nedenstående ansigtsudtryk, når han tager imod kritik/ros. Det siger ikke noget om hans bagevner. Det er bare sjovt, synes jeg.

Så tror jeg ikke, at jeg har flere bevingede ord om mesterværker og flotte snit i denne omgang. Jeg går og drømmer om at lave en af kagerne fra bagedysten, og selvfølgelig dokumentere hele processen (vi er jo bloggere, Nina). Men nu må vi se, om jeg får taget mig sammen.

I første omgang skal jeg lige have taget mig sammen til at tage opvasken. Der er mange små kampe i bloggerlivet, som du sikkert ved, Nina. Lige nu (kl. 08:17) kan jeg ikke rigtig beslutte mig for dagens outfit. Jeg har ikke vasket hår i et par dage, så jeg skal helt sikkert have kasket på. Men det kan jeg jo ikke nøjes med. Det ville være for koldt. Men det er altid svært med superman-kasketten – for det er bare sådan et statement piece, der ikke rigtig passer til noget. Ugh, life is hard.

Vi ses i skolen!

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anne Anmelder: Den store bagedyst afsnit 1