2 ud af 8: hvad er det jeg siger?!?

3 ud af 8: Annes Ordbog

Dav Nina!

Day 3 – and still going strong! Jeg begynder at tro på, at jeg godt kan klare det her projekt med et dagligt indlæg. Det gør det selvfølgelig nemmere, når jeg ved, at det kun er til og med d. 31. Men alligevel – ros til mig! Jeg er pissegod. yay yay yay. Okay, ikke mere egotrip på den her blog, hvor jeg primært skriver om mig selv og mine egne tanker…

Og for at det ovenstående egotrip ikke skulle være nok, så har jeg simpelthen lavet min egen ordbog. Jeg forsætter temaet fra i går med ord. Jeg lover, at indlægget i morgen kommer til at handle om noget helt andet end ord! Jeg skal bare lige finde på, hvad det skal være.

At kalde nedenstående for en ordbog er måske også lidt overdrevet. Der er ikke nok ord til at lave en bog, og jeg har heller ikke opfundet nye ord. Jeg har i stedet sammensat allerede eksisterende ord og forhåbentlig skabt nogle nye begreber, du kan relatere til. De kommer her.

Serie-pres
Jeg lider kraftigt under serie-presset. Faktisk er det mere et kultur-pres. Over alle de livsvigtige podcasts, tv-serier, bøger, film og albums jeg ikke har fået hørt, set eller læst endnu. Og som jeg nok heller aldrig får hørt, set eller læst.

Alle mennesker: “Ej, har du ikke set Game of Thrones?!”
Mig: “Nej, det har jeg ikke lige fået gjort. Men jeg starter liiiiige om lidt.” (not)
Alle mennesker: “OMG den her podcast er så god!”
Mig: “Nå, ej den lyder virkelig spændende. Den må jeg snart få hørt.”

Pjække-karma
Når du har taget en (velfortjent) fridag, og du ugen efter får feber, skoldkopper eller galopperende diarré. Jeg er rædselslagen for pjække-karmaen. Jeg tror, det er en af grundene til, at jeg er så dårlig til at pjække. En anden grund er selvfølgelig, at jeg er frygtelig autoritetstro og bange for at skuffe folk. Men de issues tackler vi ikke lige i det her indlæg.

Biograf-paranoia
Når du skal tjekke 800 gange, om du har sat din mobil på lydløs inden filmen går i gang. Faktisk slukker du tit telefonen, for at være helt sikker. Hvis den sagde lyde undervejs, ville det være det pinligste nogensinde.
Jeg tror det kommer af, at min far engang glemte at slukke mobilen, da vi var i biografen. En sand traumatisk oplevelse.

Præ-pral
Når du praler af noget, du ikke rigtig har gjort endnu, men du fortæller nogen, at du har tænkt dig at gøre det. Den præ-ros det ofte resulterer i kan betyde, at du slet ikke gør den ting, du havde sagt, at du ville gøre. For du har jo allerede fået credit for det! Why even bother?

Hvorfor løbe de 10 km, når dine kolleger allerede har rost dig for at købe nye løbesko. Præ-pral manner, that shit is real. Og det er seriøst farligt.

Overflods-dage
De magiske dage efter du har fået SU/løn, men det ikke er blevet d. 1. endnu. Huslejen og andre regninger er ikke blevet trukket, og pludselig ser det ud som om, du har rigtig mange penge i den kommende tid. Og selvom du godt ved, at du ikke har alle de penge, så føler du dig lidt rig. Jeg føler mig tit lidt overmodig i de dage, og der kan godt gå lidt overflod i den. Jeg laver langt flere dumme impulskøb i de sidste dage i måneden, når kontoen igen er i plus, end i starten af næste måned, når jeg har betalt husleje og mobilabonnement.

Det var det for nu! Jeg vender stærkt tilbage i morgen, med flere banebrydende bemærkninger.

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 ud af 8: hvad er det jeg siger?!?