7 ud af 8: ting jeg ikke længere har en holdning til

8 ud af 8: obligatorisk tekst om nytår

Dav Nina!

Så kom vi sgu i mål. Årets sidst dag. Jeg bliver altid super reflekterende i disse sidste dage af året, men det tænker jeg, at de fleste mennesker gør? Man kan ikke lade være med at tænke tilbage på året, der er gået – og det år man går i møde.

Jeg synes 2018 har været pretty awesome. Helt raket for at sige det mildt. Jeg har været i praktik hos Lær for Livet, haft et Tinder-eventyr, været til Folkemødet på Bornholm, fået en bogreol til lejligheden, været i Barcelona, hygget mig med min studiegruppe, lavet en masse krea-projekter, groet mit hår ‘langt’ (og klippet det kort igen), drukket mig fuld, gjort en masse hyggelige ting i Brønshøj, styrtet på min cykel, lært (og glemt) nye ting på studiet og startet en blog med dig, Nina?! What a year, altså.

Men hvad så med 2019? 

Jamen, i 2019 skal jeg først skrive en dejlig opgave i Kampagneplanlægning med dig, Nina og to andre dejlige damer. Og så skal jeg på udveksling? Og i praktik igen? Hvilket virker meget uoverskueligt lige nu. Faktisk så uoverskueligt, at jeg har lovet mig selv først at tænke på det i det nye år. Det er selvfølgelig allerede om under 9 timer, men i mit hoved starter 2019 først den 2. januar. Den første dag i året tæller ikke rigtig i min kalender. Det er bare sådan en ingenting-dag. På den bedst tænkelige måde. Sådan en dag, hvor man virkelig sætter pris på det nye år, man lige har fået helt gratis og samtidig bare slapper af.

Men nu tænker du måske – hvad med nytårsfortsætterne? 

Og jo, jeg har da et par stykker vagt formulerede ting, jeg på den ene eller anden måde gerne vil efterleve i 2019. De kommer her.

  • Som jeg nævnte i går – jeg vil gerne have færre holdninger. Skære lidt ned på at tage stilling til alting hele tiden.
  • Jeg vil læse (mere) skønlitteratur – det er nærmest mit nytårsfortsæt hvert år og det lykkes aldrig rigtig. Men i de tre sidste måneder af 2018 har jeg faktisk fået læst lidt! Og det skal jeg fortsætte med i det kommende år – og nu føles det faktisk som noget, jeg kan godt kan leve op til. That’s character development!
  • Mindre skærmtid! Den hænger faktisk meget godt sammen med, at jeg vil læse mere. Det sker alt for tit, at jeg laver ingenting på internettet. Både på min telefon og min computer. Og det føles bare så forfærdeligt! Jeg hader den følelse, det giver mig. Jeg elsker internettet, min mobil og min computer, men jeg vil gerne tilbringe betydningsfuld tid med dem – ikke ligegyldig tid. Den bliver svær, men jeg tror på det!
  • Jeg vil gerne blive ved med at skrive for sjov. Hvilket jeg har kogt ned til, at jeg vil skrive minimum ét indlæg på bloggen om ugen. Det her kommer jeg 100 procent til at fejle på – men jeg ved også, at det hjælper lidt at beskrive ønsket adfærd på en konkret måde (hæhæ, det har vi lært i skolen). For jeg elsker at skrive. Det er virkelig en af de vigtigste ting, jeg tager med fra 2018.
  • Den her er lidt følsom: jeg skal blive bedre til at række ud efter mine venner, når jeg har brug for dem. For det er jeg dårlig til. Jeg er meget ‘suffer in silence’-typen. Hvilket også er dejligt nogle gange, fordi jeg er virkelig god til at håndtere ting selv. Men jeg har lært, at det ikke altid er nødvendigt at gå igennem alting alene. Wow. That got deep. Laver lige et til nytårsfortsæt at runde af på, der er lidt mere ‘light and breezy’.
  • Bage flere kager. Jeg har fået et smart infrarødt termometer i julegave, som jeg har ønsket mig, fordi jeg gerne vil lave flotte kager. Med glaze og mousse og tempereret chokolade. Det bliver lækkert.

Og så er der kun tilbage at sige: Godt nytår! Og Gud bevare bloggen.

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 ud af 8: ting jeg ikke længere har en holdning til