Januar - årets længste måned?

Jeg er tilbage??..

Dav Nina <3
Hvor mange undskyldninger skal man komme med, når man har ikke skrevet på sin blog i over et år Faktisk skal jeg måske helt lade være med at undskylde. Jeg skylder jo ikke nogen noget – heller ikke vores mange tusinde læsere. I har helt sikkert klaret jer uden mig. Og vi to har for lang tid siden besluttet, at man kan gøre, som man vil med bloggen, så jeg har heller ikke dårlig samvittighed over for dig, Nina. Jeg er nærmere taknemmelig for dig. Tanken om at vende tilbage er lidt nøjeren – men det er mindre nøjeren at ligge ting ud på det uendelige internet, når jeg ved, at du sidder derude og læser med.

Så hvad har forårsaget mit (uden tvivl storslåede) tilbagetog til davnina.dk?
Det er ret åbenlyst den situation, der i disse tider enten sætter gang i motivationen eller sætter ting helt i stå: COVID-19. Jeg er hjemme i min lejlighed det meste af tiden, og jeg gider ikke gå i gang med at skrive bachelor (for nårh ja, det skal vi også lige – mere om det længere nede), så det virker oplagt at skrive lidt herinde. Det giver mig en mulighed for at tænke på noget andet. Og det har vi alle sammen brug for!

Men inden vi kaster os ud i de helt vilde blogeskapader, så starter vi lige med en ‘lille’ opsummering af det seneste år. Det klarer man jo nemt på en 10-15 linjer ikke? Jeg skal i hvert fald gøre mit bedste for at få det vigtigste med. Nemt.

Siden sidst har jeg… Et kort resumé
Jeg har boet i Stuttgart i Tyskland på mit udvekslingssemester. Jeg var fuld i billige, tyske øl. Jeg var ensom og glad og begejstret for alle de skønne mennesker, jeg mødte. Jeg fik hjemve. Og besøg af mine forældre. Og jeg var på ture til Strasbourg, Zurich, Heidelberg og Liechtenstein. Kunne skrive i timevis om Tyskland. Måske jeg skal skrive nogle anekdoter om den tid? Nå, videre til næste punkt.

Siden sidst har jeg fået en niece til! Hun er lige blevet et år. Børn er så vilde. Hun er virkelig skøn, og jeg elsker hende meget højt. Savner hende og min anden niece og nevø i disse tider.
Jeg har også været i praktik. Ja, vi har ligesom overstået to semestre, siden jeg skrev herinde sidst. Et semester i Tyskland og så til Danmark for at være i praktik. Jeg har været så glad for det. Det har været lærerigt og sjovt og mine kolleger er så skide søde. De er så søde, at jeg er blevet – mere om det længere nede.

Det er sådan de store ting. Her en liste med nogle andre ting:
– Jeg har set hele den amerikanske version af The Office
– Jeg har badet i en svensk badesø for første gang
– Jeg har hørt MØ til fredagsrock i Tivoli
– Jeg har hørt Ariana Grande i Royal Arena
– Jeg er begyndt at lægge puslespil
– Jeg har set Romeo & Julie som ballet i Operaen
– Jeg er begyndt at klippe mit eget hår.

Hvad så nu?
Vi er officielt i gang med vores sidste semester på DMJX, Nina. Har du det vildt over det? Jeg er lidt blæst bagover af det faktum. Måske er der ikke 100% modvind, men en let brise af panik er der i hvert fald.

De kommende måneder skal vi skrive vores bacheloropgave. Det glæder jeg mig næsten til. Vi stadig så tidligt i processen, at alting er oppe i luften, og man kan ikke rigtig hive noget af det ned til jorden endnu. Det er altid interessant. Samtidig med bachelorskrivning er jeg studentermedhjælper i praktikken (woop woop). Og så skal jeg også finde et nyt sted af bo. For jeg skal flytte. Til Fredericia. Fordi jeg har fået en fastansættelse hos mit praktiksted, og vi flytter hovedkontor til sommer. Så jeg flytter med.

Stille og rolig nyhed lige at flette ind. Dén beslutning har slet ikke holdt mig vågen om natten. Nope. Skal nok komme med et indlæg, hvor jeg rigtig kan prale af og forklare den situation lidt mere.

Nu stopper jeg med at skrive. Farvel og husk – vask dine hænder. 

Hvis du er nået helt herned og har hygget dig med dette indlæg – så send lige linket til en af dine venner, så de kan fokusere på noget andet end COVID-19. Og brug lige tre minutter på at tænke tilbage på dit seneste år, og hvad du har oplevet. Jeg lover, at det puster lidt taknemmelighed ind i din sjæl. Nu skal jeg nok stoppe med at komme med ordrer.

Kommentar(er)

Intet pres. Du er velkommen til lige at skrive, at jeg er nice. Eller nederen. Noget derimellem i hvert fald.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar - årets længste måned?